Chocoladeharten

340 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 8 uur wachten

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan met water aan de kook. Doe de chocolade in een vuurvaste kom die in de pan past en het water niet raakt. Laat de chocolade al roerend smelten (au bainmarie).

  2. Leg het bakpapier in een schaal met opstaande rand. Leg de uitsteekvormpjes op het bakpapier en schep met een juslepel de chocolade voorzichtig in de vormpjes. Laat 10 min. staan. Dek de schaal af met vershoudfolie en zet een nacht in de koelkast.

  3. Snijd de hartjes los van de vormpjes en verwijder ze voorzichtig uit de vorm. Versier de chocoladehartjes met de schrijfstiften met bijv. hartjes of een lief berichtje.

  • Au bain-marie smelten

    Instructievideo - 00:34 min.

Chocoladeharten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig