Biefstukjes met champignons en rode wijn
Biefstukjes met champignons en rode wijn

Biefstukjes met champignons en rode wijn

15 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 pak

aardappelpuree

1 pak

kogelbiefstuk Toscane

2 schaaltjes

champignon-uimix

½ dl

rode wijn

100 g

zwarte olijven zonder pit

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken. Wijn toevoegen en het mengsel warm houden. In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten. Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Olijven fijnhakken en door puree mengen. Puree op borden scheppen. Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.