Citrussalade met citroen sorbetijs

125 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de grapefruit, sinaasappels en citroen. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat u het vruchtvlees er gemakkelijk met uw mes tussenuit kunt wippen. Doe de citruspartjes in een kom. Schep om met de poedersuiker en verdeel over de glazen.

  2. Schep in elk glas 1 bol citroenijs. Lekker met een paar blaadjes verse munt.

  • algemeenEten er geen kinderen mee? Een royale scheut Moscato d'Asti (mousserende wijn, fles 0.75 liter) over de citrussalade maakt dit nagerecht nóg feestelijker.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Citrussalade met citroen sorbetijs

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig