Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de grapefruit, sinaasappels en citroen. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat u het vruchtvlees er gemakkelijk met uw mes tussenuit kunt wippen. Doe de citruspartjes in een kom. Schep om met de poedersuiker en verdeel over de glazen.
Schep in elk glas 1 bol citroenijs. Lekker met een paar blaadjes verse munt.
- algemeenEten er geen kinderen mee? Een royale scheut Moscato d'Asti (mousserende wijn, fles 0.75 liter) over de citrussalade maakt dit nagerecht nóg feestelijker.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Citrussalade met citroen sorbetijs

nagerecht
4 personen
125 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de grapefruit, sinaasappels en citroen. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat u het vruchtvlees er gemakkelijk met uw mes tussenuit kunt wippen. Doe de citruspartjes in een kom. Schep om met de poedersuiker en verdeel over de glazen.
Schep in elk glas 1 bol citroenijs. Lekker met een paar blaadjes verse munt.
algemeen:Eten er geen kinderen mee? Een royale scheut Moscato d'Asti (mousserende wijn, fles 0.75 liter) over de citrussalade maakt dit nagerecht nóg feestelijker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode grapefruit
2 perssinaasappels
1 citroen
3 el poedersuiker
4 bollen sorbetijs citroen
Dit heb je nodig
4 glazen