Witte rijst met sherry en pijnboompitten
Witte rijst met sherry en pijnboompitten
bewaar
bewaar

Witte rijst met sherry en pijnboompitten

40 min. bereiden
39waarderingen

Aan de slag

1

In droge koekenpan pijnboompitten onder regelmatig schudden goudbruin roosteren. Pijnboompitten op bord scheppen en laten afkoelen. Ui en knoflook pellen en snipperen.

2

In ruime pan olie verhitten en ui en knoflook op laag vuur in ca. 3 minuten glazig bakken. Bouillontabletten, 9 dl water en sherry toevoegen en geheel aan de kook brengen. Rijst erdoor roeren en ca. 30 minuten koken tot vocht bijna verdampt en rijst zacht is, regelmatig omscheppen.Intussen peterselie heel fijnhakken. Pijnboompitten en peterselie door rijst mengen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte rijst met sherry en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig