Bruschetta spinazie, gedroogde tomaat en spek
Bruschetta spinazie, gedroogde tomaat en spek
bewaar
bewaar

Bruschetta spinazie, gedroogde tomaat en spek

10 min. bereiden
57waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met 2 el olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met een ½ teen knoflook en leg ze op een schaal.

2

Snijd ondertussen de rest van de knoflook fijn. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak het spek in 5 min uit. Keer regelmatig. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok en fruit de fijngesneden knoflook 1 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Laat uitlekken in een vergiet.

3

Verdeel de nog warme spinazie over de bruschette. Verdeel de tomaten erover en leg op elk broodje een plakje spek. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschetta spinazie, gedroogde tomaat en spek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig