bewaar
Stroganoffsaus
Stroganoffsaus
bewaar

Stroganoffsaus

15 min. bereiden
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

olijfolie

1 kleine

ui

1 bakje

champignons

1 teen

knoflook

1 beker

slagroom

1 el

Dijon mosterd

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui 3 min. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

2

Voeg de slagroom en peper en zout toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Voeg de mosterd toe en warm nog 2 min. door. Lekker met biefstuk of een tartaartje met frites.

algemeenU kunt de stroganoffsaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stroganoffsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig