Witlof met geitenkaas en ham

Witlof uit de oven maar nét even anders: met geitenkaas en rauwe ham.

160 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. oventijd / 5 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de onderkant van de stronken witlof. Kook het lof 3 min. in een pan met water. Laat goed uitlekken, halveer in de lengte en verwijder de harde kern. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Leg de plakken serranoham op het werkblad. Halveer de plakken kaas. Verdeel de geitenkaas over de ham. Leg de halve stronken witlof in het midden en bestrooi met de gedroogde tijm. Vouw de ham en kaas om het witlof. Laat in ca. 20 min. in de oven goudbruin worden

  • combinatietipLekker met aardappelpuree.

Witlof met geitenkaas en ham

Witlof uit de oven maar nét even anders: met geitenkaas en rauwe ham.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig