Kippenragout met dekseltje

465 kcal

15 min. bereiden, 10 min. wachten

3.1/5

(56)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ramequins à inhoud ca. 1 1/2 dl


2001 week 46-47 - 2001 week 46-47

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten. Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Ragout in ovenschaaltjes scheppen. Afdekken met bladerdeegplakjes. In midden van bladerdeeg opening maken. Ei loskloppen. Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas. Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.

Wat vond je van dit recept?

Kippenragout met dekseltje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig