Kippenragout met dekseltje
465 kcal
15 min. bereiden, 10 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
4 plakjes
2 eetlepels
1 bakje
1 blik
½
2 eetlepels
Dit heb je nodig
ramequins à inhoud ca. 1 1/2 dl
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 46-47 - 2001 week 46-47
Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten. Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Ragout in ovenschaaltjes scheppen. Afdekken met bladerdeegplakjes. In midden van bladerdeeg opening maken. Ei loskloppen. Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas. Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.
Kippenragout met dekseltje

voorgerecht
4 personen
465 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten. Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Ragout in ovenschaaltjes scheppen. Afdekken met bladerdeegplakjes. In midden van bladerdeeg opening maken. Ei loskloppen. Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas. Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 plakjes bladerdeeg
2 eetlepels boter of margarine
1 bakje wortelrauwkost
1 blik kippenragout
0 zout en peper
½ ei (M)
2 eetlepels gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ramequins à inhoud ca. 1 1/2 dl




