Kletskopijs
Kletskopijs

Kletskopijs

40 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 ml

kaneelijs

16

kletskoppen

Dit heb je nodig

  • ijsbolletjeslepel

Aan de slag

1

Laat het ijs uit de diepvries in de koelkast in ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Breek 4 kletskoppen in kleine stukjes. Schep de stukjes koek door het ijs en zet het tot gebruik even terug in de vriezer.

2

Leg op vier borden in het midden elk 1 kletskop.

3

Zet een bakje heet water neer. Doop de ijsbolletjestang voor het maken van een bolletje steeds in het hete water. Pak het ijs uit de vriezer. Schep op elke kletskop een bolletje ijs. Leg de volgende kletskop erop en druk die een beetje aan.

4

Schep het volgende ijsbolletje erbovenop en dek dit af met de laatste kletskop.