Knapzakken
Knapzakken

Knapzakken

20 min. bereiden
1 uur 30 min. wachten
13waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1 liter

appel-crunchijs

8

kant-en-klare pannenkoeken

8

aardbeienveters

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

1

Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Haal tegelijkertijd de pannenkoeken uit de koelkast.

2

Leg de 8 stukken aluminiumfolie (van 30 bij 30 cm) op het aanrecht. Leg op elk stuk folie in het midden 1 pannenkoek.

3

Verdeel het ijs in 8 gelijke delen en leg op elke pannenkoek 1 deel.

4

Vouw de aluminiumfolie met de pannenkoeken tot een zakje. Knoop het zakje dicht met de veter. Zet de zakjes in de diepvries en laat ze minimaal 1 uur staan. Haal de ijszakjes 10 minuten voor het serveren uit de vriezer. Serveer de toetjes in de aluminiumfolie.