Macaroni met tomaten-vissaus
Macaroni met tomaten-vissaus

Macaroni met tomaten-vissaus

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

elleboogjesmacaroni

1 blikje

maïskorrels

2 blikjes

tonijn in olie

1

ui

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

1 pak

sugo kruiden

50 g

zwarte olijven zonder pit

Aan de slag

Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Maïs laten uitlekken. Tonijn laten uitlekken en in kleine stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en snipperen. Olie verhitten in braadpan. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Saus en maïs toevoegen en ca. 5 minuten meeverwarmen. Intussen olijven in plakjes snijden. Tonijn toevoegen aan saus en ca. 1 minuut meeverwarmen. Saus mengen met macaroni. Op smaak brengen met zout en peper. Over vier borden verdelen en garneren met olijven. Lekker met groene salade.