Tortilla met varkensvlees en abrikozen
Tortilla met varkensvlees en abrikozen

Tortilla met varkensvlees en abrikozen

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 stengels

bleekselderij

2

groene paprika's

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

varkensvleesreepjes

1 doos

Soft Taco Dinner

100 g

gewelde abrikozen

100 g

gezouten cashewnoten

1 zak

friséesla

Dit heb je nodig

  • magnetronfolie

Aan de slag

Bleekselderij en paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Vlees ca. 3 minuten bakken. Bleekselderij en paprika ca. 2 minuten meebakken. Seasoningmix (uit doos) en 1,5 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes doorkoken, af en toe roeren. Abrikozen in stukjes snijden. Cashewnoten grof hakken. Tortilla's (uit doos) loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken. Tortilla's 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verhitten. Abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren en 1 minuut meewarmen. Tortilla's vullen met sla, vleesmengsel en tacosaus (uit doos), en opvouwen.