Geitenkaassalade met druiven

frans
bijgerecht
4 personen
3
150
Advertentie
Ingrediënten
- 2 el cranberrycompote (potje 250 g)
- 4 el appelsap
- 2 el extra vierge olijfolie
- 1 zak rucola slamelange (75 g)
- 125 g verse geitenkaas 55+ (Bettine)
- 200 g rode druiven (gehalveerd)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Meng de cranberrycompote met het appelsap en de olijfolie. Verdeel de sla over een schaal. Verkruimel de geitenkaas over de sla. Verdeel er de rode druiven over. Besprenkel met de dressing.
Tip:
Cranberrycompote is ook lekker bij gehakthachee met rodekool. Kijk voor het recept elkders op ah.nl/allerhande.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 190 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 13 g
-
vet 13 g
waarvan verzadigd 0 g