bewaar
Biefstuk en sugarsnaps
Biefstuk en sugarsnaps
bewaar

Biefstuk en sugarsnaps

15 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

rijstolie

300 g

biefstukpuntjes

4 el

oestersaus

250 g

Chinese eiermie

2 cm

verse gember

2 tenen

knoflook

200 g

sugar snaps

2 x 300 g

spinazie

Aan de slag

Verhit 2 el rijstolie in een wok en bak de biefstukpuntjes op kamertemperatuur met 1 el oestersaus 4 min. op hoog vuur. Neem uit de wok en laat 5 min. rusten onder een deksel. Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de rijstolie in de wok en fruit de gember en knoflook een 1/2 min. Bak de sugarsnaps 3 min. op hoog vuur mee. Voeg de rest van de oestersaus en de spinazie in delen toe. Bak nog 3 min. Schep om. Verdeel de mie, biefstuk en groenten over 4 kommen.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk en sugarsnaps

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig