bewaar
Biefstuk en sugarsnaps
Biefstuk en sugarsnaps
bewaar

Biefstuk en sugarsnaps

15 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

rijstolie

300 g

biefstukpuntjes

4 el

oestersaus

250 g

Chinese eiermie

2 cm

verse gember

2 tenen

knoflook

200 g

sugar snaps

2 x 300 g

spinazie

Aan de slag

Verhit 2 el rijstolie in een wok en bak de biefstukpuntjes op kamertemperatuur met 1 el oestersaus 4 min. op hoog vuur. Neem uit de wok en laat 5 min. rusten onder een deksel. Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de rijstolie in de wok en fruit de gember en knoflook een 1/2 min. Bak de sugarsnaps 3 min. op hoog vuur mee. Voeg de rest van de oestersaus en de spinazie in delen toe. Bak nog 3 min. Schep om. Verdeel de mie, biefstuk en groenten over 4 kommen.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.