Gele gazpacho

Deze gele gazpacho heeft een make over gekregen met gele, paprika, mais en venkel. Net zo verfrissend en lekker als het origineel.

245 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken.

  2. Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en evt. zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep.

  3. Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.

  • algemeenWilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.
  • Venkel snijden en bereiden

    Instructievideo - 01:54 min.

Gele gazpacho

Deze gele gazpacho heeft een make over gekregen met gele, paprika, mais en venkel. Net zo verfrissend en lekker als het origineel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig