Gele gazpacho met wijn en witte kaasblokjes

550 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Verkruimel de witte kaasblokjes. Houd een 1/4 achter en voeg de rest met de wijn en komijn toe aan de blender. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep en garneer met de achtergehouden feta.

  • algemeenWilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.

Gele gazpacho met wijn en witte kaasblokjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig