Snijd de druiven doormidden. Halveer de (ongeschilde) perziken, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in zo dun mogelijke plakken. Boen de citroen schoon en snijd de helft in zo dun mogelijke plakken. Doe het fruit in een grote kan. Schenk de triple sec en het appelsap erbij en laat 1 uur afgedekt op smaak komen in de koelkast
Schenk de cava er voorzichtig bij en serveer direct.
Cava sangria
Zomer? Sangria! Deze variant van het Spaanse drankje wordt gemaakt met appellikeur en Spaanse bubbels.
Sangria cava
Instructievideo - 00:32 min.
Gerelateerde recepten
Cava sangria
Zomer? Sangria! Deze variant van het Spaanse drankje wordt gemaakt met appellikeur en Spaanse bubbels.

4 personen
170 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de druiven doormidden. Halveer de (ongeschilde) perziken, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in zo dun mogelijke plakken. Boen de citroen schoon en snijd de helft in zo dun mogelijke plakken. Doe het fruit in een grote kan. Schenk de triple sec en het appelsap erbij en laat 1 uur afgedekt op smaak komen in de koelkast
Schenk de cava er voorzichtig bij en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g pitloze witte druiven
2 verse perziken
½ citroen
150 ml triple sec
200 ml appelsap
400 ml cava