Framboos kwarkboltaart

Feestelijk taartje dat je in slechts 20 min. maakt. Daarna alleen nog wachten...

355 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 4 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bekleed de schaal met vershoudfolie, laat de folie over de rand hangen. Snijd de cakerol in plakjes van een ½ cm en bedek de wand van de schaal ermee. Week de gelatine 5 min. in ruim koud water. Prak de frambozen fijn en verwarm 5 min. op middelhoog vuur. Neem van het vuur, knijp de gelatine uit en roer door de geprakte frambozen.

  2. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en suiker. Spatel de kwark er luchtig door. Spatel het frambozen-gelatinemengsel en de rest van de frambozen erdoor. Schep in de schaal. Dek af met vershoudfolie en zet er een zwaar bord op. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Stort de kwarkbol op een bord.

  • combinatietipLekker met frambozen en aardbeien
  • Gelatine verwerken

    Instructievideo - 01:12 min.

Framboos kwarkboltaart

Feestelijk taartje dat je in slechts 20 min. maakt. Daarna alleen nog wachten...

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig