Ge­roos­ter­de wor­tels met tijm

110 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 35 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC.

  2. Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in frieten van ongeveer 1 cm dik. Snijd de ui in parten. Verdeel de wortelfrieten met de ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de takjes tijm ertussen. Besprenkel met de olie. Rooster de wortelfrieten in ca. 35 min. gaar. Schep halverwege om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met gegrilde kabeljauw en aardappelpuree.
  • Snijden

    Instructievideo - 02:22 min.

Ge­roos­ter­de wor­tels met tijm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig