Toast met aubergine en geitenkaas
Toast met aubergine en geitenkaas
bewaar
bewaar

Toast met aubergine en geitenkaas

20 min. bereiden
23waarderingen

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 220 °C. Aubergine in lengte in plakken van 1 cm dik snijden en licht bestrijken met kruidenolie. Ciabatta afbakken. Intussen grillpan verhitten en aubergine in ca. 4 minuten aan beide zijden grillen. Brood in lengte halveren, binnenkant met kruidenolie bestrijken en deze zijde ca. 3 minuten in grillpan roosteren. Aubergine op ciabatta leggen, kaas erboven verkruimelen en brood ca. 4 minuten in oven verwarmen. Garneren met rucola en warm serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met aubergine en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig