Kabeljauwburger met mangochutney

Receptvideo

- 02:00 min.

Zin is vis vanavond? In deze receptvideo laten we je zien hoe je kabeljauwburgers met een frisse mangochutney kunt maken. Eet smakelijk!

Verhit 1 eetlepel arachideolie in een koekenpan en bak 4 kabeljauwburgers in 10 minuten op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Naanbrood
Bereid ondertussen 2 knoflook-koriander-naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels arachideolie in een hapjespan en bak een halve eetlepel hot currypoeder en 450 gram tuinerwten 3 minuten op laag vuur. Schep regelmatig om. Neem van het vuur.

Salade
Haal de blaadjes van 1 kropje babyromainesla los. Snijd een ander kropje fijn. Snijd 15 gram koriander grof en snijd 175 gram mangosalade in kleinere blokjes. Meng de fijngesneden sla, twee derde van de koriander en de erwten met de mango in een ruime schaal.

Halveer de naans, snijd ze open en leg op de onderste helften de blaadjes sla. Leg hierop een kabeljauwburger en schep er een lepel mangochutney op. Garneer met de rest van de koriander en leg de bovenkant van de naan erop. Serveer met de salade.