Broodje kipburger met sla, tomaat & caesardressing

Receptvideo

- 00:21 min.

Is ‘Wat eten we vandaag?’ bij jou ook altijd de vraag? Kipburgers met sla, tomaat en caesardressing is het antwoord vanavond! Je maakt deze hamburgers supersnel en simpel, want je hebt maar 5 ingrediënten nodig én maar 15 minuten van je tijd. Dat klink als een snel recept, toch? Je doordeweekse maaltijd lekker en makkelijk op tafel. Dat gaat met deze kipburgers zeker lukken.

INGREDIËNTEN

  • 4 verse kipburgers American
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 380 g tastytom-trostomaten
  • 1 krop romainesla
  • 4 el caesardressing (Cardini’s Original)


Kipburgers bakken
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak 4 verse kipburgers American 10-12 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.

Hamburgerbroodjes grillen
Verhit ondertussen een grillpan zonder olie of boter. Halveer 4 hamburgerbroodjes en gril ze 1 min. op de snijkant. Snijd ondertussen 380 g tastytom-trostomaten in plakjes en scheur 1 krop romainesla (gewassen en uitgelekt) in stukken van 4 cm.

Kipburgers maken
Besmeer alle snijkanten van de broodjes met 4 el caesardressing (Cardini’s Original). Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger en wat tomaat en dek af met de bovenkant van de broodjes. Serveer de rest van de groente als een salade ernaast. Lekker met wat extra dressing.