AH Bonuskaart

Hoe werkt de AH Bonuskaart?

Met de AH Bonuskaart geniet je altijd van voordeel. We verrassen je elke week met onze vertrouwde, landelijke Bonusaanbiedingen en je kan met je kaart zelfscannen in de winkel.

De Bonuskaart kost niets en je kan er bij het onthaal van elke Albert Heijn winkel een krijgen, of nog sneller vraag hem online aan. Als je de kaart online aanvraagt, dan krijg je geen fysieke kaart maar een digitale die je terugziet onder 'klantenkaarten' in je profiel. Op bestellingen via ah.be krijg je dan direct automatisch korting en in de winkel kan je jouw digitale Bonuskaart laten scannen via de AH App. Wel zo handig!

Hoe activeer ik mijn AH Bonuskaart?

In 5 stappen activeren

  1. Maak een profiel aan op ah.be of log in met je bestaand profiel.
  2. Vul je profiel aan met je persoonlijke gegevens.
  3. Klik op 'Activeren kaart'.
  4. Bevestig je activatie via de bevestigingsmail die je ontvangt in je mailbox.
  5. Profiteer van je eerste persoonlijke aanbiedingen uit de Bonus Box!

Goed om te weten:
Om je Bonuskaart te activeren, vragen we je om je Bonuskaartnummer en een aantal persoonlijke gegevens. We gaan zorgvuldig om met deze gegevens. Meer weten? Bekijk hier ons privacybeleid.

Ik ben mijn AH Bonuskaart kwijt wat nu?

Geen zorgen, je kunt je Bonuskaart altijd hier terugvinden of in de Albert Heijn app. Heb je een nieuwe kaart opgehaald in de winkel? Vergeet dan niet je kaartnummer aan te passen, want elk kaartnummer is uniek. Je aankoopgeschiedenis blijft gewoon bewaard.

Krijg je bij het activeren de melding 'Bonuskaart is al in gebruik'? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' en vul het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld. Kom je er niet meer uit welk e-mailadres je ooit hebt opgegeven? Geen zorgen! Maak dan hier een account aan en vraag meteen digitaal je nieuwe bonuskaart aan.
Wil je liever een fysieke kaart? Loop dan even bij onze collega's langs bij het onthaal.

Praat met AH