
Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!
60 kcal (voedingswaarden)
29 min. bereiden
Ingrediënten
8 personen
300 g
paddenstoelen-seizoensmelange
2 tenen
knoflook
2 el
traditionele olijfolie
1½ liter
kraanwater
3
paddenstoelenbouillontabletten
1 el
gedroogde paddenstoel
2 stuks
takje rozemarijn
Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!
Aan de slag
Halveer de grote paddenstoelen en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en bak de paddenstoelen en knoflook 2 min. Voeg het water, de bouillontabletten, gedroogde paddenstoelen en takjes rozemarijn toe en breng aan de kook. Laat de bouillon 10 min. op laag vuur trekken. Breng de bouillon op smaak met peper. Verwijder de takjes rozemarijn en serveer de bouillon in diepe borden.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
Instructievideo - 00:36 min.