
Geglaceerde worteltjes
Met limoen, honing en bieslook doe je eens iets heel anders met wortel.
140 kcal (voedingswaarden)
20 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
600 g
Parijse worteltjes
1
limoen
20 g
ongezouten roomboter
4 el
schenkhoning
12½ g
verse bieslook
Met limoen, honing en bieslook doe je eens iets heel anders met wortel.
Aan de slag
1
Kook de worteltjes 4 min. Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
2
Giet de worteltjes af in een vergiet. Zet de lege pan weer op laag vuur en smelt de boter. Voeg de worteltjes toe en bak 1 min. op hoog vuur mee. Voeg de honing, het limoensap en -rasp toe en bak al omscheppend 3 min. mee.
3
Snijd de bieslook fijn en schep door de worteltjes en serveer direct.