Carpaccio met artisjok en rucola
Carpaccio met artisjok en rucola

Carpaccio met artisjok en rucola

Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.

10 min. bereiden
107waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

gemarineerde artisjokharten

40 g

rucola

2 schalen

dungesneden carpaccio met pecorino en truffeldressing

90 g

zongerijpte Taggia-olijven

Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.

Aan de slag

1

Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.

2

Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio. Strooi de olijven erover.

tip

variatietipMet de olie waarin de artisjokken zitten, maak je een lekkere vinaigrette: meng 3 el olie met 1 el azijn.

variatietipLiever geen rucola? Dit gerecht is ook heerlijk met waterkers.