
Carpaccio met artisjok en rucola
Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.
160 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
150 g
gemarineerde artisjokharten
40 g
rucola
2 schalen
dungesneden carpaccio met pecorino en truffeldressing
90 g
zongerijpte Taggia-olijven
Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.
Aan de slag
1
Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.
2
Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio. Strooi de olijven erover.
variatietipMet de olie waarin de artisjokken zitten, maak je een lekkere vinaigrette: meng 3 el olie met 1 el azijn.
variatietipLiever geen rucola? Dit gerecht is ook heerlijk met waterkers.