Paksoi met oestersaus en minimais
Knapperige paksoi in een kleurrijke wokschotel.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 teen knoflook
- 425 g minimaiskolfjes in blik
- 1 el wokolie
- 3 el oestersaus
- 250 g verse ananasstukjes (schaal)
- 600 g koelverse gesneden paksoi (zak 300 g)
Advertentie
Bereiden
Snijd de knoflook fijn en laat de minimaiskolfjes uitlekken. Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook, oestersaus, mais en ananas toe en roerbak 2 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker met gegrilde kipfilet en mihoen.
serveertip:
Houd je van pittig? Maal er aan tafel dan nog wat chilipeper uit de molen over.

Roerbakken / wokken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 110 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 16 g
-
vet 3 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 705 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Paksoi met oestersaus en minimais
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Paksoi met oestersaus en minimais
- 1 teen knoflook
- 425 g minimaiskolfjes in blik
- 1 el wokolie
- 3 el oestersaus
- 250 g verse ananasstukjes
- 600 g koelverse gesneden paksoi
Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook, oestersaus, mais en ananas toe en roerbak 2 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker met gegrilde kipfilet en mihoen.
serveertip:
Houd je van pittig? Maal er aan tafel dan nog wat chilipeper uit de molen over.