Kipsaté met minimais
Minihapje: minispiesje en minimaiskolf.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 mini kipsatéspiesjes (Feestfavoriet)
- 425 g minimaiskolfjes in blik (blik)
- 175 ml kant-en-klare satésaus
- 50 g seroendeng
Advertentie
Bereiden
- Gril de kipsatéspiesjes op de plaat van het gourmetstel in 10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Laat de minimaiskolfjes uitlekken, leg ze de laatste 4 min. bij de kipsatéspiesjes en gril mee. Keer regelmatig.
- Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de kipsatéspiesjes met de minimaiskolfjes en satésaus, bestrooi met de seroendeng.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 245 kcal
- eiwit 15 g
- koolhydraten 15 g
-
vet 13 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 595 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Kipsaté met minimais
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kipsaté met minimais
- 4 mini kipsatéspiesjes
Gril de kipsatéspiesjes op de plaat van het gourmetstel in 10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
- 425 g minimaiskolfjes in blik
Laat de minimaiskolfjes uitlekken en leg ze de laatste 4 min. bij de kipsatéspiesjes en gril mee. Keer regelmatig.
- 175 ml kant-en-klare satésaus
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 50 g seroendeng
Serveer de kipsatéspiesjes met de minimaiskolfjes en satésaus, bestrooi met de seroendeng.