Vegabami speciaal

805 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de inhoud van de zakjes uit de mix voor bami speciaal in een kommetje en schenk er 100 ml heet water bij. Laat 10 min. staan. Kook ondertussen de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de wokblokjes 2 min. Schep de prei erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe en bak al omscheppend nog 3 min. Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de mix voor bami speciaal door de groenten. Voeg de mie toe en bak 1 min. mee.

  3. Verdeel de bami over 4 borden. Serveer met de seroendeng en satésaus.

  • algemeenU kunt de satésaus ook zelf maken terwijl de mie kookt: verwarm 3 royale el pindakaas met stukjes noot met 300 ml volle melk en 3 el ketjap. Roer glad. Breng op smaak met sambal of peper.
  • Seroendeng maken

    Instructievideo - 00:47 min.

Vegabami speciaal

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig