Doe de inhoud van de zakjes uit de mix voor bami speciaal in een kommetje en schenk er 100 ml heet water bij. Laat 10 min. staan. Kook ondertussen de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokblokjes 2 min. Schep de prei erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe en bak al omscheppend nog 3 min. Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de mix voor bami speciaal door de groenten. Voeg de mie toe en bak 1 min. mee.
Verdeel de bami over 4 borden. Serveer met de seroendeng en satésaus.
- algemeenU kunt de satésaus ook zelf maken terwijl de mie kookt: verwarm 3 royale el pindakaas met stukjes noot met 300 ml volle melk en 3 el ketjap. Roer glad. Breng op smaak met sambal of peper.
Seroendeng maken
Instructievideo - 00:47 min.
Gerelateerde recepten
Vegabami speciaal

hoofdgerecht
4 personen
805 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Doe de inhoud van de zakjes uit de mix voor bami speciaal in een kommetje en schenk er 100 ml heet water bij. Laat 10 min. staan. Kook ondertussen de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokblokjes 2 min. Schep de prei erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe en bak al omscheppend nog 3 min. Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de mix voor bami speciaal door de groenten. Voeg de mie toe en bak 1 min. mee.
Verdeel de bami over 4 borden. Serveer met de seroendeng en satésaus.
algemeen:U kunt de satésaus ook zelf maken terwijl de mie kookt: verwarm 3 royale el pindakaas met stukjes noot met 300 ml volle melk en 3 el ketjap. Roer glad. Breng op smaak met sambal of peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pakje mix voor bami speciaal
300 g mienestjes
2 el zonnebloemolie
2 schaaltjes oosterse wokblokjes
1 prei
1 zak oosterse wokgroente
1 bak kant-en-klare satésaus
3 el seroendeng