Kipspiesen met satésaus
535 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 schaaltje
5 eetlepels
1 duopak
1 blik
½ emmer
Dit heb je nodig
satéstokjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 08-09 - 2006 week 08-09
Satéprikkers in water leggen. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Kipfilets in lange dunne repen snijden en in de lengte al zigzaggend aan prikkers rijgen. Kip met 2 el olie bestrijken en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en aardappelschijfjes goudbruin bakken. Sperziebonen 5 minuten verwarmen. Sateetjes vlak onder grill leggen en in 5 tot 7 min. gaar en bruin grillen, halverwege keren. Satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sateetjes serveren met saus, gebakken aardappelschijfjes en sperziebonen.
Kipspiesen met satésaus

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Satéprikkers in water leggen. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Kipfilets in lange dunne repen snijden en in de lengte al zigzaggend aan prikkers rijgen. Kip met 2 el olie bestrijken en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en aardappelschijfjes goudbruin bakken. Sperziebonen 5 minuten verwarmen. Sateetjes vlak onder grill leggen en in 5 tot 7 min. gaar en bruin grillen, halverwege keren. Satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sateetjes serveren met saus, gebakken aardappelschijfjes en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaaltje kipfilet
5 eetlepels olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes
1 blik sperziebonen
½ emmer kant-en-klare satésaus
Dit heb je nodig
satéstokjes




