Mihoen met gember en biefreepjes
Lekker licht, oosters gerecht met de subtiele smaak van gember en pittig vlees.

aziatisch
hoofdgerecht
Lekker licht, oosters gerecht met de subtiele smaak van gember en pittig vlees.
4 personen
2
57
Advertentie
Ingrediënten
4 personen
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 Greenfields jalapeñoburgers
- 2 el wokolie
- 2 cm verse gember
- 600 g diepvries oosterse wokgroenten
- 250 g mihoen
- 100 ml woksaus gember-knoflook (flesje 200 ml)
Advertentie
Bereiden
- Snijd de burgers in stukjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in de wok en bak het vlees in 3 min. bruin. Rasp ondertussen de gember, voeg samen met de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.
- Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de woksaus toe en laat in 2 min. warm worden. Voeg de mihoen toe, meng met de groenten en serveer.

Roerbakken / wokken
instructievideo
- 00:54 min.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 490 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 67 g
-
vet 15 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 795 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Mihoen met gember en biefreepjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mihoen met gember en biefreepjes
- 2 Greenfields jalapeñoburgers
- 2 el wokolie
- 2 cm verse gember
- 600 g diepvries oosterse wokgroenten
- 250 g mihoen
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 100 ml woksaus gember-knoflook
Voeg de woksaus toe en laat in 2 min. warm worden. Voeg de mihoen toe, meng met de groenten en serveer.