Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.
Schenk de rest van de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen. Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.
- variatietipOok lekker met kipfiletreepjes of kiphaasjes.
Gerelateerde recepten
Biefstukpuntjes met wokgroenten

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.
Schenk de rest van de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen. Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.
variatietip:Ook lekker met kipfiletreepjes of kiphaasjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
3 el wokolie
300 g biefstukpuntjes
750 g diepvries oosterse wokgroenten
150 ml woksaus sweet & sour