bewaar
Pannenkoekjes met zoet spiegelei
Pannenkoekjes met zoet spiegelei
bewaar

Pannenkoekjes met zoet spiegelei

Ziet eruit als spiegelei, maar smaakt naar vanillekwark en abrikoos. Verrassing!

25 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

mix voor American pancakes

400 ml

halfvolle melk

2

middelgrote eieren

40 g

ongezouten roomboter

12 el

vanillekwark

12

abrikozen op appelsap in pot

Ziet eruit als spiegelei, maar smaakt naar vanillekwark en abrikoos. Verrassing!

Aan de slag

1

Doe de mix voor pancakes in een beslagkom en klop met een garde de melk erdoor tot een glad beslag ontstaat. Breek de eieren erboven en roer ze erdoor.

2

Verhit 1 tl boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak hierin 3 pancakes van Ø 8 cm doorsnede in 5 min. bruin en gaar. Bak zo ook de overige pancakes. Houd warm onder aluminiumfolie.

3

Leg op elk bord 3 pancakes. Garneer elke pancake met 1 el kwark en een abrikoos.

serveertipLekker met vloeibare honing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pannenkoekjes met zoet spiegelei

Ziet eruit als spiegelei, maar smaakt naar vanillekwark en abrikoos. Verrassing!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig