Tortillawrap met haring

De haring geeft dit Mexicaanse gerecht een Hollandse twist.

725 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de groenten in 4 min. knapperig. Voeg de cherrytomaten toe en bak nog 4 min.

  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes. Schep de haring met de tomatensaus en ⅔ van de bosui door de groenten.

  3. Schep de groenten met de haring op de wraps. Bestrooi met de kaas en peper. Rol op en leg op de borden. Strooi er de rest van de bosui over.

  • combinatietipLekker met een frisse salade van ijsbergsla en yoghurtdressing

Tortillawrap met haring

De haring geeft dit Mexicaanse gerecht een Hollandse twist.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig