bewaar
Tagliatelle met broccolipuree
Tagliatelle met broccolipuree
bewaar

Tagliatelle met broccolipuree

20 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 struikjes

broccoli

500 g

verse tagliatelle

1 pakje

MonChou Pan & Oven

1 zakje

verse basilicum

1 zakje

amandelschaafsel

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in stukken snijden. In pan met bodempje water broccoli in ca. 10 minuten gaar koken en afgieten. Enkele roosjes apart houden. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. MonChou en basilicum bij broccoli in pan doen, ca. 2 minuten verwarmen en met staafmixer grof pureren. Amandelschaafsel in droge koekenpan goudbruin roosteren. Pasta over vier borden verdelen. Broccolipuree over pasta scheppen, garneren met achtergehouden broccoliroosjes en amandelschaafsel.