Broodje rauwe ham en rookkaas
Broodje rauwe ham en rookkaas
bewaar
bewaar

Broodje rauwe ham en rookkaas

15 min. bereiden
63waarderingen

    Aan de slag

    1

    Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten schrikken. Afgekoelde eieren pellen, (met eisnijdertje) in plakken snijden en bestrooien met zout en peper. Intussen blad van kropje little gem loshalen. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Tomaten in dunne plakken snijden. Kapjes van Italiaanse bollen afsnijden, broodkruim met vingers uit bol plukken. Elke uitgeholde broodbol met bolle kant van lepel insmeren met eetlepel olijfmayonaise. Bollen achtereenvolgens vullen met laagje sla, ham, kaas, tomaat, ei en radijs. Vulling stevig aandrukken, kapje weer op broodje zetten. Bollen strak inpakken in folie en (gekoeld) meenemen voor onderweg.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Broodje rauwe ham en rookkaas

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig