Pasta met snijbonen en gehaktballetjes
Pasta met snijbonen en gehaktballetjes

Pasta met snijbonen en gehaktballetjes

Snelle pasta met lekker veel groente en een kaassausje.

25 min. bereiden
94waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

12

Hollandse gehaktballetjes

400 g

champignonroerbakmix

300 g

penne

400 g

verse snijbonen

170 g

gormas kaas 70+

1

citroen

15 g

koelverse Italiaanse kruidenmix

Snelle pasta met lekker veel groente en een kaassausje.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes 8 min. Schep uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak in het achtergebleven bakvet de roerbakmix 5 min. op hoog vuur.

2

Kook ondertussen de pasta in een ruime hoeveelheid water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de snijbonen in stukken van 3 cm en voeg de laatste 3 min. toe aan de pasta. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

3

Meng de kaas door de roerbakmix en verwarm 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de pasta en snijbonen toe en ½ kopje kookvocht. Verdeel de balletjes over het roerbakmengsel. Rasp de gele schil van de citroen erboven en garneer met de oregano uit de kruidenmix.