bewaar
Fusilli met tonijn
Fusilli met tonijn
bewaar

Fusilli met tonijn

Pasta + courgette + tonijn = topcombinatie!

15 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

46 g

Princes ansjovis in olijfolie in blik

2

courgettes

2

uien

30 g

kappertjes

370 g

Princes tonijnstukken in zonnebloemolie

400 g

AH BASIC pastasaus basilicum

4 el

zwarteolijvenplakjes

Pasta + courgette + tonijn = topcombinatie!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd ondertussen de ansjovisfilets fijn en vang de olie op in een hapjespan. Snijd de courgettes in de lengte in vieren. Verwijder met een scherp mes de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in plakken van 1 cm dik. Snijd de ui in halve ringen.

3

Verhit de opgevangen olie. Voeg de ansjovis en kappertjes toe en bak 2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de courgette en ui toe en bak 3 min. Laat de tonijn uitlekken. Voeg de pastasaus en de helft van de tonijn toe aan het courgettemengsel. Schep om en laat 2 min. koken.