Fusilli met sperziebonen en tonijn

810 kcal

20 min. bereiden, 4 uur wachten

3.4/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 08-09 - 2007 week 08-09

Aan de slag

  1. Tonijn in 4 uur op kamertemperatuur laten ontdooien. Tonijn droogdeppen. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ansjovis afgieten en in stukjes snijden. Tomaten afgieten en in stukjes snijden. In pan sperziebonen volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 3 el zonnebloemolie verhitten en tonijnsteaks in 7 min. aan beide zijden bruin bakken. Met zout en peper bestrooien. Aan sperziebonen 2 el olie, tomaten en ansjovis toevoegen en verwarmen. Naar smaak peper toevoegen. Fusilli met sperziebonenmengsel mengen en over vier borden verdelen. Tonijn op pasta leggen.

Wat vond je van dit recept?

Fusilli met sperziebonen en tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig