Fusilli met sperziebonen en tonijn
810 kcal
20 min. bereiden, 4 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
2 doosjes
400 g
1 blikje
½ potje
600 g
5 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 08-09 - 2007 week 08-09
Tonijn in 4 uur op kamertemperatuur laten ontdooien. Tonijn droogdeppen. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ansjovis afgieten en in stukjes snijden. Tomaten afgieten en in stukjes snijden. In pan sperziebonen volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 3 el zonnebloemolie verhitten en tonijnsteaks in 7 min. aan beide zijden bruin bakken. Met zout en peper bestrooien. Aan sperziebonen 2 el olie, tomaten en ansjovis toevoegen en verwarmen. Naar smaak peper toevoegen. Fusilli met sperziebonenmengsel mengen en over vier borden verdelen. Tonijn op pasta leggen.
Fusilli met sperziebonen en tonijn

hoofdgerecht
4 personen
810 kcal
20 min. bereiden
4 uur wachten
Aan de slag
Tonijn in 4 uur op kamertemperatuur laten ontdooien. Tonijn droogdeppen. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ansjovis afgieten en in stukjes snijden. Tomaten afgieten en in stukjes snijden. In pan sperziebonen volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 3 el zonnebloemolie verhitten en tonijnsteaks in 7 min. aan beide zijden bruin bakken. Met zout en peper bestrooien. Aan sperziebonen 2 el olie, tomaten en ansjovis toevoegen en verwarmen. Naar smaak peper toevoegen. Fusilli met sperziebonenmengsel mengen en over vier borden verdelen. Tonijn op pasta leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 doosjes tonijnsteak
400 g fusilli
1 blikje ansjovis
½ potje zongedroogde tomaten
600 g sperziebonen
5 eetlepels zonnebloemolie




