Fusilli met ham en zongedroogde-tomatensaus

Door de kikkererwten, koriander en Griekse yoghurt krijgt je pasta een fris, oosters tintje.

730 kcal

20 min. bereiden

licht pittig

2.9/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

Allerhande Box week 13 2017 - Allerhande Box week 13 2017

Aan de slag

  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Doe als het water kookt de pasta in de pan en kook in 9 min. beetgaar.

  2. Laat ondertussen de zongedroogde tomaten uitlekken en vang de olie op. Snijd de tomaten fijn en de ham in reepjes. Maak de knoflook en uien schoon. Snijd de knoflook fijn en snipper de ui.

  3. Verhit 2 el van de opgevangen olie in de hapjespan en fruit de knoflook en ui 1 min. Voeg de tomaten, ham en chilivlokken toe en laat op laag vuur 5 min. stoven. Schep regelmatig om.

  4. Laat ondertussen de kikkererwten uitlekken in een vergiet en spoel onder koud stromend water. Snijd de koriander fijn.

  5. Giet de pasta af. Schep de pasta met de kikkererwten, koriander, yoghurt en rucola door het tomatenmengsel. Warm nog even door en verdeel over de borden.

  • algemeen*Dit product is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box en is niet verkrijgbaar in de winkel.
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Fusilli met ham en zongedroogde-tomatensaus

Door de kikkererwten, koriander en Griekse yoghurt krijgt je pasta een fris, oosters tintje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig