Fusilli met tomaat, verse kruiden en Parmezaan

Italiaanse kruiden, kaas en gepelde tomaten. Meer heb je niet nodig voor de perfecte pasta, toch?

610 kcal

30 min. bereiden

3.9/5

(67)

Ingrediënten

Aantal personen

2020 nr. 03 - 2020 03 (Vier de lente)

2020 week 21-22 - 2020 week 21-22

Aan de slag

  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg de kruiden toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten toe, plet ze met een houten lepel in de pan en stoof in 25 min. op laag vuur tot een dikke saus.

  3. Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en meng door de tomatensaus met de boter en de helft van de Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de rest van de kaas.

Wat vond je van dit recept?

Fusilli met tomaat, verse kruiden en Parmezaan

Italiaanse kruiden, kaas en gepelde tomaten. Meer heb je niet nodig voor de perfecte pasta, toch?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig