bewaar
Pasta met zalm en spinazie
Pasta met zalm en spinazie
bewaar

Pasta met zalm en spinazie

Wat een goede combinatie. Zalm, romige spinazie en champignons.

25 min. bereiden
232waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300

schelpjespasta

2

middelgrote uien

250 g

champignons

2 el

traditionele olijfolie

450 g

diepvries bladspinazie à la crème

300 g

verse zalmfilet

125 g

zuivelspread bieslook light

Wat een goede combinatie. Zalm, romige spinazie en champignons.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de champignons in plakjes.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en roerbak 8 min. mee tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alles is ontdooid.

3

Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Doe de zalm bij het spinaziemengsel en verwarm 3 min. tot de zalm net gaar is. Schep tussendoor voorzichtig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de roomkaas, spinazie en zalm. Verdeel over borden.