Boerenomelet met kipknaks

Deze omelet is het lekkerst als hij warm is, maar nog wel zacht vanbinnen.

435 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes. Laat de knaks uitlekken. Verhit de olie in een koekenpan en bak het spek op laag vuur 10 min. Zet het vuur hoger en bak het in nog 2 min. knapperig. Houd apart. Bak in het achtergebleven vet de ui, paprika en knaks 5 min. Halveer de tomaten. Voeg de tomaten toe en bak nog 2 min. mee. Neem de pan van het vuur, laat de inhoud afkoelen.

  2. Klop de eieren los. Meng de eieren met de groenten, spekjes en peper. Verhit de olie in een ruime koekenpan. Voeg het eimengsel toe en bak op laag vuur 6 min. met de deksel op de pan. Keer de omelet om en bak nog 2 min. zodat hij warm is, maar nog zacht vanbinnen.

  • combinatietipLekker met brood.

Boerenomelet met kipknaks

Deze omelet is het lekkerst als hij warm is, maar nog wel zacht vanbinnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig