Thaise kokosnoedelsoep met garnalen
Thaise kokosnoedelsoep met garnalen
bewaar
bewaar

Thaise kokosnoedelsoep met garnalen

Romige Aziatische soep met lekker veel groente en lekker veel pit.

15 min. bereiden
61waarderingen

Aan de slag

1

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet en verdeel over de kommen of diepe borden. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de haricots verts en snijd ze in stukken.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de haricots verts en roerbakmix 3 min. Verkruimel de bouillontablet erboven en voeg de vissaus toe. Schenk de kokosmelk en het water erbij en breng aan de kook. Voeg de garnalen toe en kook min. op laag vuur mee tot ze gaar zijn. Snijd de koriander fijn. Verdeel de soep over de mie in de kommen of borden. Garneer met de koriander.

variatietipWil je de smaak van de soep meer uitgesproken Aziatisch hebben? Voeg dan 2 tl Thai green curry (Euroma Original spices by Jonnie Boer) toe.
serveertipLekker met een knapperige salade van komkommerpartjes en zoete chilisaus.

Thaise kokosnoedelsoep met garnalen

Instructievideo - 01:35 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise kokosnoedelsoep met garnalen

Romige Aziatische soep met lekker veel groente en lekker veel pit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig