Gehaktschotel met roomkaaspuree

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

660 kcal

15 min. bereiden, 20 min. oventijd

3.4/5

(503)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (Ø 25 cm)


2014 nr. 11 - Homemade

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. op hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Meng de sperziebonen en pesto door het gehakt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het mengsel in de ingevette ovenschaal.

  3. Meng de aardappelpuree met de roomkaas. Verdeel over het gehakt-sperziebonenmengsel. Zet de ovenschotel ca. 20 min. in het midden van de oven.

Wat vond je van dit recept?

Gehaktschotel met roomkaaspuree

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig