Gehaktschotel met een dakje van zoete aardappel

Kost je maar tien minuten om te maken. De oven doet de rest.

565 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de sperziebonen 5 min. Giet af. Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak 5 min. mee. Voeg de laatste 2 min. de sperziebonen, kruiden en tomatenblokjes toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verdeel het mengsel over de ovenschaal. Dek af met de zoete aardappelblokjes en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de schotel in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Gehaktschotel met een dakje van zoete aardappel

Kost je maar tien minuten om te maken. De oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig