Selderijsalade met citroen-yoghurtdressing

De drie soorten selderij maken deze salade extra bijzonder.

195 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de knolselderij en rasp in de keukenmachine tot lucifers. Doe in een kom. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en voeg toe.

  2. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de yoghurt met het rasp, 2 el citroensap en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de selderij fijn. Meng de dressing en de selderij door de knol- en bleekselderij. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de salade op een schaal en bestrooi met de cranberry’s.

  • serveertipLekker met een varkensfiletlapje en krieltjes.
  • Knolselderij snijden

    Instructievideo - 00:44 min.

Selderijsalade met citroen-yoghurtdressing

De drie soorten selderij maken deze salade extra bijzonder.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig