Volkoren penne met spruitjes, roomkaas en walnoten
Volkoren penne met spruitjes, roomkaas en walnoten

Volkoren penne met spruitjes, roomkaas en walnoten

Pasta en spruitjes blijken een perfecte combinatie! Zeker met kruidenkaas erdoor.

15 min. bereiden
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

geschoonde spruitjes

300 g

volkorenpenne

2 el

arachideolie

150 g

vegetarische spekreepjes

50 g

ongebrande walnoten

200 g

gedroogde abrikozen

300 g

kruidenroomkaas

Pasta en spruitjes blijken een perfecte combinatie! Zeker met kruidenkaas erdoor.

Aan de slag

1

Schaaf de spruitjes met de keukenmachine in flinterdunne plakjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok. Voeg de spruitjes en vegaspekreepjes toe en roerbak 8 min. op middelhoog vuur. Hak ondertussen de walnoten grof. Snijd de abrikozen fijn en bak 1 min. mee met het spruitenmengsel.

3

Giet de pasta af. Roer de roomkaas en het spruitenmengsel door de pasta. Bestrooi met de walnoten.