Quinoa met groene asperges en tofu

Deze vegetarische schotel staat in een handomdraai op tafel.

600 kcal

15 min. bereiden

2.8/5

(47)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram zwarte quinoa

    zwarte quinoa

  • 100 gram groene aspergetips

    groene aspergetips

  • 2 eetlepel arachideolie

    arachideolie

  • 360 gram pittig gekruide tofu roerbakreepjes

    pittig gekruide tofu roerbakreepjes

  • 350 gram fijne diepvries tuinerwten

    fijne diepvries tuinerwten

  • 150 gram rucolaslamelange

    rucolaslamelange

  • 3 eetlepel olijfolie frisse citroen

    olijfolie frisse citroen

  • 31 gram maaltijdmixpakket quinoa

    maaltijdmixpakket quinoa

  • 15 gram verse munt

    verse munt

Aan de slag

  1. Kook de quinoa 14 min. in ruim kokend water. Giet af.

  2. Snijd ondertussen de aspergetips in drie gelijke stukken. Verhit de olie in een wok en bak de aspergetips en roerbakreepjes 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de doperwten toe en bak 3 min. mee.

  3. Doe de slamelange in een ruime kom. Maak een dressing van de olijfolie en de mix voor saladedressing uit het maaltijdpakket. Meng door de sla.

  4. Snijd de munt fijn. Roer de quinoa los met een vork. Voeg de mix voor quinoa uit het maaltijdmixpakket toe en meng door het tofu-groentemengsel. Bestrooi met de munt. Serveer met de salade.

  • combinatietipLekker met geroosterde pompoenpitten.

Wat vond je van dit recept?

Quinoa met groene asperges en tofu

Deze vegetarische schotel staat in een handomdraai op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig