Koolsalade met gerookte zalm op knäckebröd
Koolsalade met gerookte zalm op knäckebröd
bewaar
bewaar

Koolsalade met gerookte zalm op knäckebröd

Op en top Scandinavisch: zalm met lichte hüttenkäse op Deense toastjes.

15 min. bereiden
12waarderingen

    Aan de slag

    1

    Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Houd een paar takjes dille achter voor garnering en snijd de rest grof.

    2

    Meng de rodekool, bietjes, grofgesneden dille en 2 el citroensap in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de mierikswortel en het citroenrasp met de hüttenkäse en breng op smaak met peper.

    3

    Halveer het knäckebröd en beleg achtereenvolgens met 1 el koolsalade, zalm, 1 el hüttenkäse en garneer met de kapperappeltjes en de achtergehouden dille. Bestrooi met peper en serveer de rest van de koolsalade en hüttenkäse erbij.

    variatietipJe kunt het knäckebröd solruta pompoen ook vervangen door volkoren knäckebröd

    Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Koolsalade met gerookte zalm op knäckebröd

    Op en top Scandinavisch: zalm met lichte hüttenkäse op Deense toastjes.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig